Gün birlik olma günüdür
Dağlıca’da, Iğdır’da, Diyarbakır’da ve diğer tüm topraklarımızda terör örgütünce yapılan saldırılar sonucu şehit düşen asker ve polislerimize Yaradandan rahmet, tüm yakınlarına da sabır ve metanet, yaralı olup tedavi gören tüm güvenlik güçlerimize de acil şifalar diliyoruz.
Bu topraklarda gözü olan, kardeşi kardeşe düşürecek kadar vicdani duyguları körelmiş, insanlık kelimesinin dahi anlamını unutmuş tüm terör örgütlerini ve bu örgütlere her türlü yardım ve desteği sağlayan, kısacası örgütün var oluş kaynağını oluşturan tüm ülkeleri kınıyor, yapılan tüm bu eylemlerden ötürü kendilerini lanetliyoruz.
Şunu hiç kimse hiçbir zaman unutmamalıdır. Bu ülkenin bütün evlatları ayrım yapılmaksızın asırlar boyu kardeş olarak birlikte yaşamış ve bu kardeşlik sonsuza dek devam edecektir. Hiç kimse ama hiç kimse bu kardeşliğimizi bozamayacak, kalleşçe yıllar öncesinden planlanan entrikalarıyla ülkemizi bölmeye gücü yetmeyecektir. Şehitlerimizin toprağa karışan kutsal kanları, bu ülkenin sahipsiz olmadığının en büyük göstergesidir.
Gün, birlik-beraberlik ve tek vücut olma günüdür. Gün, ayrışmayı değil birleşip kaynaşmayı gerektiren bir gündür. Gün, silahlı-silahsız, sözüyle-kalemiyle, senaryosuyla-oyunlarıyla bizleri parçalayıp topraklarımıza göz dikenlere karşı uyanma günüdür. Düşmanın sadece cephenin ilerisinde değil, gerisinde olduğunu da anlama günüdür.
Gelen şehit haberleriyle tüm ulusumuzun yasa boğulduğu bu günlerde, menfur terör saldırılarını ve bunlara destek olan tüm güçleri nefretle kınıyor, tekrar şehitlerimize Allah’dan rahmet, yakınlarına sabır ve metanet, yaralı asker ve polislerimize de acil şifalar diliyoruz.