Salı, Ağustos 22, 2017
Adalet Büro Sen Konya Şubesi’nin 2. Olağaüstü Genel Kurul İlanıdır

Adalet Büro Sen Konya Şubesi‘nin almış olduğu kararı uyarınca ;

14 Nisan 2017 (Cumartesi) tarihinde saat 11.oo‘de;

* Adalet Büro Sen Konya Şubesinin 2. Olağanüstü Genel Kurul Toplantısının yapılmasına,

* Aynı gün ve saatte yine Adalet Büro Sen Genel Merkezinin 13-14 Mayıs 2017 tarihinde yapılacak 3. Olağan Genel Kurulunda seçme ve seçilme hakkını kazanmak üzere üst kurul delege seçiminin yapılmasına,

* Yeterli çoğunluğun sağlanamaması halinde ikinci toplantının 22 Nisan 2017 (Cumartesi) günü saat 11.00‘da  yapılmasına karar verilmiştir.

* Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı ve üst kurul delege seçimi sendikamız Konya Şubesi binasında yapılacaktır.

GÜNDEM :

1)    Yoklama ve açılış

2)    Divan Seçimi

3)    Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı

4)    Zorunlu Organların (Yönetim, Denetleme, Disiplin Kurulları Asil ve Yedek üyelerinin) Adaylık Başvurularının Alınması,

5)    Zorunlu Organların (Yönetim, Denetleme, Disiplin Kurulları Asil ve Yedek Üyelerinin Seçimi,

6)   Adalet Büro Sen Genel Merkezinin 3. Olağan Genel Kurul delegelerinin seçimi,

7)   Kapanış.

İlan olunur.

ADALET BÜRO SEN

KONYA ŞUBESİ

Hakkında Adalet Büro Sen

ADALET BÜRO SEN ; Adliye Personelleri tarafından 21 Aralık 2009 tarihinde, adliye personellerini tek bir çatı altında birleştirmeye yönelik kurulmuş bir sendikadır. Sendikamız genel başkanı Ankara Adliyesi'nde yazı işleri müdürü olup, yönetimde yer alan genel başkan yardımcılarımız ise yine tamamen adliye (Konya, Mersin, Afyon, Aydın, Van ve İzmir Adliyesi) personellerinden oluşmaktadır. Sendikamızın amacı, tüm yargı çalışanlarının bir araya gelerek güç birliği yapması, doğru buldukları isteklerini ve ellerinden alınan birçok özlük haklarını, daha güçlü bir şekilde dile getirerek gerekli düzenlemelerin yapılmasının sağlanmasıdır. Sendikamız kuruluşunda, sendikacılığın sözlük anlamının "Hizmet" olduğu öngörüsüyle hareket ederek, hiç bir siyasi partinin arka bahçesi olmama kararı almış, siyasetten uzak sendikacılık anlayışını benimsemiştir. Siyaset ile sendikamız arasına kalın bir duvar örülerek, bu husus bizlerin vazgeçilmez bir olgusu haline gelmiştir. Adalet Büro Sen, yargı çalışanlarının şikayetçi olduğu, mobbing, yalnızlaştırılma, önemsizleştirilme ve ikinci sınıf vatandaş muamelesi tutumlarına karşı BİR ARADA DAHA GÜÇLÜ VAR OLDUĞUNU göstereceği doğru adrestir. Bugüne kadar çözülemeyen sorunlarımızı dile getirerek aynı zamanda çözüm önerileri de göstermiştir. Sendikamızca her yılın 8 Aralık tarihi "YARGI ÇALIŞANLARI GÜNÜ" olarak ilan edilmiş, tüm yargı çalışanlarının sesinin daha fazla duyulması sağlanmıştır.

Cevapla

E-posta adresiniz yayınlanmayacak.Gerekli alanlar işaretlenmiştir *

dokuz + 4 =